Cine suntem

Microline International este o companie românească care are ca scop promovarea celor mai revoluționare tehnologii din industria IT&C.

Suntem o companie care utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a-ți oferi soluții IT personalizate și integrate. Intenția noastră este ca businessul tău să poată fi gestionat mai ușor, dezvoltat mai inteligent și să devină mai profitabil cu efort minim investit.

Ne mândrim cu relația de lungă durată pe care am reușit să o construim cu toți partenerii noștri. Am rămas alături de toți partenerii furnizori cu care am plecat la drum de-a lungul timpului pentru că principalele valori în care credem sunt dorința de evoluție materializată în rezultate,disciplina , etica în afaceri și asumarea responsabilității rolului nostru in relatia cu partenerii de afaceri.

Când?

Povestea noastră a început in 1993 odată cu înființarea companiei MICROLINE și începând cu anul 2002 ia naștere MICROLINE INTERNATIONAL, în urma intrării pe piața românească a numeroaselor branduri internaționale de profil.

Clienții noștri

Ne bucurăm că în portofoliul nostru se află clienți importanți cu care colaborăm de ani buni fără întrerupere:

ADRESA

Deschis de Luni până Vineri
9:00 a.m. to17:00 p.m. 

Aleea Alexandru 34, sector 1
București 011824

Sunați-ne!

Ne puteți suna oricând de Luni până Vineri
9:00 a.m. la 17:00 p.m.

0744.556.902

Scrieți-ne

Ne puteți scrie oricând.
24/7

office@microline.ro

Abonați-vă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru
pentru a primi ultimele informații.